RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pantazi a păcălit pășcănenii în 2014: ”Comitetul Executiv a decis organizarea unui referendum” (Video)

Demersul opoziției din legislativul local, de a se organiza un referendum cu tema este catalogat drept unul politicianist de către organizația PSD Pașcani, din care face parte și primarul Dumitru Pantazi.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

  

Pentru că imaginile video nu mint, vă prezentăm ceea ce anunța, în 2014, președintele PSD Pașcani, Dumitru Pantazi. În conferința organizată în data de 10 noiembrie 2014, primarul a susținut că, Comitetului Executiv al PSD a decis organizarea unui referendum pentru a afla de la cetățeni ce își doresc.

“Hotărârea Comitetului Executiv a fost aceea de a organiza un referendum la nivelul municipiului Paşcani pentru că noi nu ne putem împotrivi cetăţenilor. Dacă dorinţa lor este de a reveni la Prest Serv Apa vom reveni, dacă nu rămânem la ApaVital. Nu vom avea altceva de ales decât să respectăm voinţa şi dorinţa cetăţenilor”, declara atunci primarul Dumitru Pantazi, în speranţa de a mai aduna voturi pentru candidatul partidului său.

{youtube}d9x5wc_c0OE{/youtube}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Primarul Gheorghe Nichita a fost suspendat

Redacția

România primește peste 600 de milioane de euro prin Mecanismul de Interconectare a Europei. Adina Vălean: O performanță uriașă pentru țara noastră

Redacția

O ieșeancă a bătut vicepreședintele unei secții de votare!

Redacția
Încarcă...