NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Demonstrație de arte marțiale, colinde și cadouri pentru sportivii Clubului Long Ho Pașcani

Spectacol grandios oferit ca în fiecare an, în pragul sărbătorilor de iarnă, de sportivii din cadrul Clubului Long Ho Pașcani. Vineri, 13 decembrie, în sala de sport a Colegiului Național ” Mihail Sadoveanu ” s-a desfășurat Serbarea de Crăciun.

În cadrul evenimentului au avut loc demonstrații de arte marțiale, colinde dar și o premiere a sportivilor.  Micuții sportivi au primit gradele obținute pentru fiecare categorie. Președintele Clubului ”Long Ho” Adrian Zamosteanu a fost moderatorul evenimentului, care a precizat că anul acesta Clubul Long Ho Pașcani împlinește 35 de ani de activitate.

„Vreau să mulțumesc celor care s-au implicat în organizare, celor care ne-au sprijinit în practicarea acestui sport. Părinților, copiilor care au răspuns exigențelor noastre, și colegilor care s-au ocupat de organizarea evenimentului. A fost un spectacol pe care îl consider plăcut, util, mobilizator. Scopul practicării Qwan Ki Do-ului nu este performanța în sine, ci acela de a forma oameni, caractere, de a pregăti tinerii pentru o viață care se arată a fi din ce în ce mai dură și nemiloasă cu noi. La ultima competiție de la nivel național, Campionatul Național de Qwan Ki Do, s-au obținut rezultate notabile. După totalizarea punctajului a reieșit că acest club mic a obținut locul I pe țară: 6 medalii de aur, 3 de argint și 6 de bronz. Toate acestea au fost posibile datorită instructorilor, antrenorilor care s-au ocupat de pregătirea sportivilor, dar în primul rând de calitatea sportivelor”, a precizat Adrian Zămosteanu, președintele Clubului ”Long Ho” Pașcani.

Adrian Zămosteanu a mai precizat că viitorii doritori, care vor să se înscrie pentru  practicarea acestui sport, că nu este o simplă competiție de luptă, este o filosofie, o cale de a forma caractere, de a pregăti oameni pentru viață.

  

Președintele Long Ho Pașcani a mai precizat că a primit ajutor și din partea Consiliului Local Pașcani pentru desfășurarea activităților și a transmis un mesaj pășcănenilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

„Doresc pășcănenilor un sfârșit de an plin de bucurie! Lumina Crăciunului să pătrundă în inimile și căminele pășcănenilor, masa lor de Crăciun și de Anul Nou să fie îmbelșugată, viața să le fie plină de fericire și Anul ce vine să fie unul plin de prosperitate. La mulți ani!”

Advertisements

Related posts

CSM Pașcani a pierdut la debutul în noua ediție din Liga 3

Marius Parteni

CSM Pașcani a retrogradat, dar are șansa să se înscrie în viitoarea ediție a Ligii 3!

Marius Parteni

Viziunea clubului CSM Pașcani: ”Vrem să le oferim fetelor în continuare bucuria de a juca fotbal”

Redacția
Încarcă...