RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Duminică, 10 august, grupul de inițiativă locală se întâlnește cu cei care doresc să susțină demersurile de renunțare la operatorul ApaVital și demiterea primarului și Consiliului Local

Pășcănenii care sunt de acord cu inițiativele cetățenești de promovare a două proiecte de hotărâri prin care municipiul să se retragă din ARSACIS, iar delegarea serviciului de apă-canal să fie revocată și cu cea de demitere a primarului Dumitru Pantazi și a Consiliului Local sunt așteptați duminica, 10 august la ora 10.00, în parculețul din fața Casei de Cultură „Mihai Sadoveanu”.

 

  

Anunțul a fost făcut de inițiatorii acestor demersuri în emisiunea „În Obiectiv” difuzată ieri seara de programul local Actualitatea TV.

„Îi așteptăm pe toți cei interesați să susțină demersul nostru duminică 10 august de la ora 10.00 în fața Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu”. Nu este vorba despre un miting ci despre întâlnire cu cei interesați să susțină aceste demersuri prin strângerea de semnături” a declarat Dumitru Popa, plătitor de taxe și impozite locale în municipiul Pașcani.

 

 

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Propunere în Parlament: județul Moldova Centru care comasează Iași, Neamț, Bacău și Vaslui

Redacția

Administrația Fondului pentru Mediu lansează o nouă sesiune Casa verde fotovoltaice

Redacția

Iata cum s-au impartit banii pentru localitatile din judet

Redacția
Încarcă...