NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Dragnea: Am sfătuit orice organizaţie să nu mai ameninţe celelalte organizaţii din ţară

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu se va opune la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) unei reluări a discuţiei despre excluderea din partid a lui Marian Neacşu şi Adrian Ţuţuianu, precizând însă că „e puţin probabil” să se revină asupra deciziei iniţiale.

 

„Eu oricând am fost deschis să discut cu orice membru din acest partid, indiferent de ce funcţie sau poziţie am deţinut, aici (la Camera Deputaţilor – n.r.) sau la sediu, în Kiseleff. În ceea priveşte acele documente adoptate, dacă în următorul CExN cineva va dori să reluăm discuţia despre asta, n-o să mă opun. Dacă nu va dori, nu o discutăm. (…) Am văzut nişte poziţii adoptate. În CExN, în afară de mine, sunt şi preşedinţii de organizaţii judeţene din toată ţara şi vicepreşedinţii partidului, care, într-o deplină cunoştinţă de cauză şi într-un mare nivel de determinare, au adoptat nişte voturi, având argumente foarte serioase. În acelaşi timp, am înţeles că se încep nişte demersuri statutare, de contestare, ajung la Comisia de etică şi litigii. În funcţie de ce se va întâmpla acolo, am înţeles că vor să continue demersurile. Nimeni nu este oprit să facă acest lucru”, a afirmat Dragnea la Parlament.

Întrebat dacă se poate reveni asupra deciziei de excludere pentru Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, Dragnea a răspuns: „Puţin probabil. Adică nu mai este un astfel de precedent. Adică pe baza unor documente adoptate în două organizaţii judeţene, categoric nu. Şi cu tot respectul pentru colegii mei de oriunde, de fapt, tot timpul am sfătuit orice coleg şi orice organizaţie să nu mai ameninţe celelalte organizaţii din ţară. Dar am dat un sfat, aşa, prietenesc”.

 

Aflați amănunte de pe agerpres.ro.

loading...
Advertisements

Related posts

PMP Iași și-a ales o nouă structură de conducere. Sute de membri au fost prezenți la conferința judeteană de alegeri

Redacția

Consiliul Judeţean e la un pas de finanţarea europeană pentru Proiectul „Sistemul de management integrat al deşeurilor”

Marius Parteni

Klaus Iohannis și-a lansat candidatura la președinție

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site