RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Două pășcănence laureate la Festivalul Internațional ”Stea printre Stele” (VIDEO)

Două pășcănence cu un palmares bogat în domeniul muzical, au cules aplauze și premii la un festival de muzică cu renume, una dintre ele obținând și trofeul.

În perioada 22 și 23 noiembrie 2019 a avut loc cea de a VIII-a ediție a Festivalului de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „STEA Printre Stele”. Evenimentul s-a desfășurat în sala mare de spectacole a Teatrului Municipal „George Bacovia”, iar Gala de premiere a avut  loc la Teatrul de Vara „Radu Beligan” din Bacău. La concurs au participat zeci de copii talentați din țară, care au concurat pe nouă categorii de vârstă. În urma deliberării juriului, pășcănencele Rianna Eliza Rusu a câștigat trofeul festivalului, iar Antonia Roșu a obținut locul I, la categoria de vârstă 4-6 ani. Juriul acestei ediții de festival a fost compus din artiști consacrați,compozitori, precum: Mihai Alexandru, Luminița Anghel, Aurelian Temișan, George Vanvu, Bogdan Dragomir, Ovidiu Iordache și Claudiu Bulete.

Publicată de Roxana Rosu pe Vineri, 22 noiembrie 2019
https://www.facebook.com/remus.rusu.125/videos/2710595542367863/

La ediția de anul trecut, Rianna a obținut Trofeul Categoriei Centenar Adolescent. Tânăra este elevă la Școala „Iordache Cantacuzino” .  În ultima perioadă a participat la mai multe concursuri de muzică ușoară, de anvergură, de unde s-a întors cu premii. Și Antonia este o micuță talentată, cu un palmares muzical bogat,   vocea ei a ajuns la  sufletul spectatorilor, si cel mai important, în atenția juraților care s-au arătat încântați de prestație.  

Related posts

Marți 13. Cum să te ferești de cele trei ceasuri rele

Redacția

Flash interviu Zilele Municipiului Pașcani 2022: Feli (VIDEO)

Redacția

Uniunea Europeană aprobă amânarea Brexit până la 31 ianuarie 2020

Redacția
Încarcă...