NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Două dintre victimele aflate în mașina răsturnată la Gura Bâdiliței, au fost transportate la Spitalul ”Sfânta Maria” din Iași

Urmare a evenimentului rutier de ieri seară, de la intrarea în satul Gura Bâdiliței, comuna Vânători, două persoane au fost direcționate din Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani, către Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” din Iași.

Este vorba despre doi minori, în vârstă de 14 respectiv 16 ani. La Spitalul Municipal Pașcani a mai ajuns o altă victimă, un bărbat de 28 de ani.

Șoferul mașinii era un tânăr de 18 ani. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

“Accidentul a avut loc într-o curbă, drumul fiind acoperit cu pietriș. Conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra vehiculului și s-a răsturnat în afara părții carosabile”, sunt informațiile oferite de Biroul de Presă din cadrul IPJ Iași.

  

O altă persoană a scăpat doar cu o sperietură. Toți cei aflați în mașina răsturnată sunt din comuna Todirești. Victimele au fost stabilizate și se află sub supraveghere medicală.

Advertisements

Related posts

Proiect: bani mai mulţi pentru medicii de familie

Redacția

Defibrilatoare stradale donate pentru Pașcani de Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași. Cele din bugetul Primăriei întârzie!

Marius Parteni

Valeriu Gheorghiță: România va primi din aprilie vaccinuri anti-COVID de la Johnson & Johnson

Redacția
Încarcă...