RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Dosar penal în cazul tinerei care a plecat la mare fără să aștepte rezultatul testului COVID

Poliţiştii din Vaslui au deschis dosar penal in rem în cazul tinerei care a plecat la mare fără să aştepte rezultatul testului Covid. Anchetatorii verifică dacă tatăl fetei, ambulanţier, a luat permisiune de la DSP să plece cu ambulanţa după fată, fiind contact direct al acesteia.

Poliţiştii din Vaslui au deschis dosar penal in rem după ce un ambulanţier de la SAJ Vaslui a plecat cu o autospecială la Costineşti, pentru a-şi aduce acasă fata infectată cu COVID-19. De altfel, la SAJ Vaslui este în curs şi o anchetă disciplinară.

„S-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor. Dosarul este in rem, se fac cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Instituţia a fost vizitată, duminică, de Ministrul Sănătăţii care a vrut să verifice personal situaţia. Nelu Tătaru a anunţat că va trimite săptămâna viitoare la SAJ Vaslui Corpul de Control.

  

telem.ro

Related posts

Accident rutier mortal în municipiul Roman

Redacția

Șofer obosit: a adormit la volan în timp ce cobora panta Gâștești (Foto)

Marius Parteni

Adolescente din Târgu Frumos depistate, după ce au părăsit centrul de minori

Redacția
Încarcă...