RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie

Doruș de la ApaVital a fost demis ieri de Grindeanu

Mihail Doruş fusese numit la sfârşitul lunii mai la Ministerul Dezvoltării condus de Sevil Shhaideh. „Pe cât de neaşteptat am fost numit, pe atât de brusc s-a încheiat colaborarea“, a remarcat el asemănarea dintre cele două momente.

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat ieri semnarea ordinelor de demitere pentru toţi secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene şi pentru secretarii adjuncţi, în legătură cu lansarea programului PNDL 2.

 

  

Mihail Doruş, ieşeanul fost director adjunct al ApaVital numit recent secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, a aflat de demiterea sa de la reporterii noştri, atunci când i-am cerut părerea în legătură cu această decizie a premierului.

„N-a început pământul cu mine“, ne-a spus Doruş, descumpănit.

El a adăugat că va merge totuşi mâine la serviciu şi că, atunci când va primi înştiinţarea, se va conforma.

Întrebat despre motivul invocat în ordinul semnat de premier, respectiv PNDL, Mihail Doruş a răspuns că programul nu intra în atribuţiile sale la minister.

Doruş fusese numit secretar de stat cu doar trei săptămâni în urmă. Până la sfârşitul lunii mai, el ocupa funcţia de director tehnic la ApaVital.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Related posts

Florin Cîțu vrea înghețarea salariilor: „Costul acestei crize îl suportăm cu toții!”

Redacția

Scandal la amânarea ratelor. Bancă acuzată că păgubeşte clienţii încasând necuvenit „dobândă la dobândă“

Redacția

Tinerii pot lua startul pentru fondurile nerambursabile de la stat

Redacția
Încarcă...