NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Doi tineri din Valea Seacă au fost arestați pentru furt calificat și aderare la grup infracțional

Joi, 29 mai, în urma colaborării dintre poliţiştii din cadrul I.P.J. Iaşi şi Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională au fost depistate şi reţinute două persoane urmărite naţional şi internaţional.

 S. Pavel, de 20 de ani, din comuna Valea Seacă, judeţul Iaşi, care se sustrăgea executării pedepsei de 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. În baza mandatului de executare a pedepsei, tânărul a fost extrădat din Marea Britanie şi introdus în Penitenciarul Rahova.

Joi, 29 mai, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Valea Seacă au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de instanţă pe numele unei femei, C. Roxana, de 30 de ani, din comuna Valea Seacă, judeţul Iaşi, prin care a fost condamnat ă la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de aderare la un grup infracţional organizat. Tânăra a fost introdusă în Arestul I.P.J. Iaşi.

  

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

O singura firmă interesată de dotările ISU

Redacția

Controale pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice (FOTO)

Redacția

Pășcăneanul care a tras focuri de armă în centrul Pașcaniului a fost reținut de polițiști! Judecătorii hotărăsc acum dacă va sta după gratii 29 de zile!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site