NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

COPIII SUNT INVITAŢI SĂ-ŞI SĂRBĂTOREASCĂ ZIUA ALĂTURI DE POMPIERII PĂȘCĂNENI

Cu ocazia zilei de 1 Iunie – “Ziua Internaţională a Copilului”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă  „Mihail Grigore Sturdza” al Judeţului Iaşi organizează “Ziua Porţilor Deschise”, în zilele de  30.05 şi 01.06.2014, între orele 09.00-15.00.

Copiii, dar şi însoţitorii acestora sunt aşteptaţi la sediul inspectoratului şi al subunităţilor din Iaşi, Paşcani, Tîrgu Frumos, unde vor avea posibilitatea să asiste la prezentarea autospecialelor de intervenţie din dotarea inspectoratului, la simularea unei intervenţii de stingere a unui incendiu, la demonstraţii de acordare a primului ajutor medical efectuate de către paramedicii SMURD precum şi la demonstraţii privind modul de funcţionare al echipamentului de descarcerare.

Salvatorii ieşeni îi vor învăţa pe copii cum să se descurce într-o situaţie de urgenţă până la sosirea echipajelor de intervenţie, măsurile de protecţie în caz de incendiu, cutremur, sau la descoperirea de muniţii neexplodate.

Advertisements
  

Pompierii ieşeni urează “La Mulţi Ani!” tuturor copiilor din judeţul Iaşi şi îi aşteaptă pentru a sărbători şi a cunoaşte cât mai multe lucruri despre echipamentele utilizate în misiunile cu care salvatorii se confruntă zi de zi.

Advertisements

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Tentativă de suicid cu pastile și alcool

Oana Cordoneanu

Misterul soldaţilor-fantomă de pe Dealul Lunganilor, celebra „ţară de dincolo de negură“ a lui Mihail Sadoveanu

Redacția

ADHD nu dispare, boala trebuie tratată în primii ani de viață. Altfel, pacientul devine un om de temut în societate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site