NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acțiune a polițiștilor la târgul din Miroslovești. O pășcăneancă a fost amendată pentru că vindea produse din carne fără a îndeplini condițiile legale

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au organizat şi desfăşurat pe raza orașului, cât şi în comuna Mirosloveşti, o serie de acţiuni, pentru menţinerea unui climat de ordine publică, prevenirea faptelor de comerţ ilicit, precum şi pentru  prevenirea şi combaterea faptelor de cerşetorie.

În cadrul acţiunilor, care au avut loc joi, 29 mai, au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5300 lei.

A fost depistată şi sancţionată contravenţional cu suma de 500 de lei o femeie din municipiul Paşcani, care efectua acte de comerţ cu produse din carne, fără a îndeplini condiţiile legale, în târgul din comuna Mirosloveşti.

  

 A fost depistată şi sancţionată cu 100 de lei M. Valeria, de 23 de ani, din comuna Ciohorăni, judeţul Iaşi, care, în timp ce se afla pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Paşcani, apela la mila publicului, deşi este aptă de muncă.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Crimă şi viol! Tatăl omorât, iar fiica violată

Redacția

Bombă aruncător și proiectil exploziv descoperite în zona Pașcani

Redacția

Tânăr găsit spânzurat într-un apartament din zona vale

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site