RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Doi dintre directorii Spitalului CF Pașcani reconfirmați pe funcții

Directorul medical, medicul O.R.L. Genoveva Armencea şi cel financiar contabil,economist Cristina Coman, de la Spitalul CF Pașcani, au fost reconfirmaţi pe funcţii în urma organizării concursului pentru ocuparea celor două posturi.

Până la susținerea concursurilor, posturile au fost asigurate de aceleași persoane, prin numire făcută de către Ministerul Transporturilor de care aparține unitatea medicală. Examenul a constat în trei etape: proba scrisă, susținere proiect de specialitate și interviu. Astfel, în urma susținerii acestora, medicul Genoveva Armencea a obținut media finală 97,33 puncte, iar economist Cristina Coman 97,40 puncte, ambele fiind declarate admise.

Mandatul celor doi directori este pentru următorii trei ani. Managerul Spitalului CF Pașcani este Cătălina Roșca,  medic primar medicină de laborator şi microbiologie, care a obținut postul printr-un concurs, susținut în mai multe etape, la finalul anului trecut.

Related posts

Un medic ieşean avertizează: “Răcirea bruscă măreşte riscul de infarct!”

Redacția

Statul în picioare, asociat cu o mai buna sensibilitate la insulina

Redacția

Creștere alarmantă a deceselor din cauza COVID-19. În ultimele 24 de ore s-a dublat numărul morților. Rata de infectare este de 15,6%

Redacția
Încarcă...