NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Directorii unei companii aeriene, puși să încarce și să descarce bagajele unor turiști / Unde s-a întâmplat

Compania aeriană australiană Qantas le-a cerut directorilor să lucreze ca manipulatori de bagaje timp de trei luni, în timp ce încearcă să rezolve lipsa acută de forță de muncă.

Directorul de operațiuni al companiei caută cel puțin 100 de voluntari care să lucreze pe aeroporturile din Sydney și Melbourne.

Sarcinile includ încărcarea și descărcarea bagajelor, precum și conducerea vehiculelor pentru a muta bagajele prin aeroporturi. La fel ca o mare parte a industriei aeriene globale, și compania Qantas depune eforturi pentru a face față fluxului de pasageri pe măsură ce granițele se redeschid după valurile Covid.

Țara care ar putea aproviziona Europa cu gaze naturale. România e un factor-cheie în această „afacere” LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 165. Volodimir Zelenski spune că nu vor exista negocieri de pace cu Moscova dacă rușii vor organiza referendumuri în zonele cucerite / ONU cere acces internațional la centrala nucleară Zaporojie după un nou atac

  

08 Aug, 12:00 | Știri externe

Advertisements

Multiplu campion mondial la Jiu Jitsu, împușcat în cap de un polițist / Sportivul de 33 de ani nu a supravieţuit, deşi a fost transportat de urgenţă la spital

08 Aug, 08:30 | Știri externe

„Numeroasele cazuri de gripă sezonieră și o creștere a cazurilor Covid, împreună cu piața forței de muncă aflată în criză, fac ca resursele umane să fie o provocare în industria noastră”, a declarat directorul operațional al Qantas, Colin Hughes, într-un e-mail transmis BBC, citat de Observator.

Advertisements

Managerii și directorii au fost rugați să lucreze la manipularea bagajelor timp de până la cinci zile pe săptămână, în ture de patru sau șase ore pe zi.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Amenințare cu bombă la Atena. Metroul din capitala Greciei a fost evacuat

Redacția

Italia: Certificatul verde devine obligatoriu în mijloacele de transport, hoteluri și în sălile de sport

Redacția

Rusia taie gazul Finlandei, după ce ţara nordică a refuzat să plătească furnizorului Gazprom în ruble

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site