NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în comuna Mogoșești Siret

În vederea executării unor lucrări de branșare la conducta de 1000 mm în diametru a comunei Gherăești, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă începând cu ziua de joi, 11 august 2022, între orele 6.00, până vineri 12 august 2022, orele  18:00 (oră estimată), către utilizatorii din localitățile: Mogoșești Siret, Muncelul de Sus și Tudor Vladimirescu din comuna Mogoșești Siret.

În comunele: Strunga (cu satele aferente), Ion Neculce (cu satele aferente), Bălțați (cu satele aferente), Erbiceni (cu satele aferente), Dumești (cu satele aferente), Valea Lupului (parțial), Târgu Frumos și Podu Iloaiei, apa se va furniza cu presiune scăzută.

La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la ApaVital, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată. 

Advertisements

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Advertisements
  

Pentru informații suplimentare și sesizări, utilizatorii pot suna la Centrul de Contact ApaVital, telefon 0232.969

Advertisements
Advertisements

Related posts

Comuna Valea Seacă are încă un viceprimar. Opoziția vrea să atace hotărârea!

Marius Parteni

Gheorghe Băiceanu este noul viceprimar al comunei Valea Seacă (VIDEO)

Marius Parteni

Comunele Todirești și Mogoșești-Siret vor avea drumuri moderne! Compania Națională de Investiții a semnat contractul de lucrări

Redacția
Încarcă...