RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

„Dinner in the sky“: Veți putea lua masa la 50 de metri înălţime în faţa Palatului

Ieşenii vor avea posibilitatea să ia masa la o înălţime de 50 metri în cadrul primei ediţii a „Iaşi in the sky“. Este vorba despre conceptul „Dinner in the sky“ care ajunge, pe 8 iunie, şi în Capitala Moldovei.

 

Eveni­mentul va avea loc în faţa Palatului Culturii, printre parteneri fiind şi Primăria. Organizatorii vor urca cu o macara o platformă la o înălţime de 50 m, iar doritorii pot servi micul dejun, prânzul şi cina, fiind programată şi o degustare de vin, la o masă suspendată. At­mosfera va fi întreţinută de Alexandra Violin, fondatoarea trupei Amadeus.

  

Conceptul există în 43 de ţări din Europa, precum şi Statele Unite. Cei care doresc să servească masa la înălţime trebuie să plătească între 150 lei şi 450 lei/persoană, în funcţie de momentul zilei în care aleg să participe. Ridicările vor fi efectuate în perioada 8 – 11 iunie, iar platforma va rămâne suspendată între 15 şi 45 minute.

Organizatorii, alături de Primăria Iaşi, vor oferi gratuit ridicări în cazul a maximum 40 de persoane preselectate care au obţinut „rezultate remarcabile în diverse domenii“.

 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Related posts

„- Ce să-mi datorați, domnu’?” mi-a zis taximetristul. Războiul din Ucraina scoate din om ce e mai rău, dar și ce e mai bun

Redacția

GALERIE FOTO: O minunăție! Câmpuri de maci de o frumusețe ce pare ireală

Redacția

Concert de colinde: Corala „Armonia” (Video)

Redacția
Încarcă...