RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Diana Șoșoacă ia în calcul o candidatură la Primăria Iaşiului

Diana Şoşoacă a anunţat că se gândeşte să candideze la Primăria Iaşi. Senatoarea l-a acuzat pe edilul Mihai Chirica de „înaltă trădare” pentru că susține independenţa Republicii Moldova. 

Senatoarea a fost măsurată în sondaje pentru președinție FOTO Inquam Photos / George Călin

Senatoarea a fost măsurată în sondaje pentru președinție FOTO Inquam Photos / George Călin

„Faţă de toate infracţiunile pe care primarul le face, mă gândesc foarte serios să candidez la primăria Iaşiului. Cred că voi candida”, a afirmat senatoarea Diana Şoşoacă, potrivit News, în urma unei confruntări publice cu actualul edil. 

  

Prezentă miercuri în plenul Consiliului Local, în cadrul reuniunii fiind marcată Ziua Unirii Basarabiei cu România, senatoarea a intervenit în timpul discursului primarului Mihai Chirică, pe care l-a acuzat de înaltă trădare, după ce edilul a afirmat că „Moldova nu poate trăi decât independentă, pe picioarele ei, în prosperitate”.

Diana Şoşoacă a susținut că primarul ar trebui să susţină unirea României cu Republica Moldova şi nu independenţa statului vecin.

Senatoarea Diana Șoșoacă, exclusă în 2021 din grupul parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), cu care a intrat în Parlament, și care a fondat partidul S.O.S. România, a afirmat recent că diaspora din Italia i-a cerut să candideze la prezidențiale.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Fostul soț al Elenei Udrea a fost condamnat pentru spălare de bani, dar nu va face închisoare

Redacția

Dirijorul Cristian Măcelaru, decorat pentru cariera sa artistică

Redacția

VIDEO Ianis Hagi, prima pasă de gol în LaLiga – Prestația românului a fost analizată de presa din Spania

Redacția
Încarcă...