RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Diana Șoșoacă (AUR) e președinta Comisiei pentru abuzuri din Senat

Partidele parlamentare şi-au împărţit comisiile din Parlament. Una dintre cele mai exotice prezenţe din Legislativ, senatoarea AUR Diana Şoşoacă, va fi preşedintele Comisiei pentru Abuzuri din camera superioară a Parlamentului. De asemenea, AUR va mai prezida şi Comisia pentru Egalitatea de Șanse, o decizie contestată de societatea civilă, dată fiind orientarea ultra-conservatoare a partidului condus de George Simion.

Avocata Diana Șoșoacă (AUR) e noua președintă a Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senat. De asemenea, fostul lider al Coaliţiei pentru Familie, copreşedintele AUR Claudiu Târziu, va fi liderul Comisiei pentru comunităţile de români din afara țării. Acestea sunt singurele comisii pe care le deţin cei de la AUR, lucru care l-a enervat pe preşedintele formaţiunii.

„Este normal ca toate comisiile importante, care vizează românii, să ajungă şi la parlamentarii AUR. Dacă ei vor considera că nu merităm şi ne lasă nişte comisii pe care le-au înfiinţat acum în bătaie de joc, nu vom achiesa în a prelua preşedinţia acelor comisii”, a declarat Simion.

Aflați amănunte de pe b1.ro.

  

Related posts

Dumitru Pantazi explică situația redevenței de la ApaVital după ce primarul Marius Pintilie a anunțat că procurorii cercetează un eventual prejudiciu de 6 milioane de lei

Răzvan Grecu

Comuna Răchiteni: Ședință de Consiliu Local 16 Septembrie 2015 (VIDEO)

Redacția

4 august: Conferință de presă PNL Pașcani (VIDEO)

Redacția
Încarcă...