RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Liderului de galerie din fruntea AUR i se pare o glumă că un om cu doctorat în SUA a fost propus premier

Co-preşedintele AUR, George Simion, crede că propunerea lui Florin Cîţu pentru funcţia de premier este ”o glumă”, ”o cacealma pe care preşedintele Klaus Iohannis o foloseşte”. George Simion a fost în tinereţe lider de galerie. Florin Cîţu a absolvit Grinnell College din SUA (1996), un masterat în economie în cadrul Iowa State University (2002), iar din 2002 este doctorand al Iowa State University.

”Ni se pare o glumă, probabil este o cacealma pe care preşedintele Klaus Iohannis o foloseşte în negocierile cu celelalte forţe politice cu care intenţionează să-şi impună guvernul. Florin Cîţu nu poate fi o propunere serioasă de prim ministru”, a afirmat, miercuri seară, la B 1 TV, George Simion.

Întrbat dacă AUR va face o propunere de premier, Simion a afirmat: ”Noi suntem a patra forţă politică. Nu prea putem noi să propunem o variantă de prim-ministru pentru că abia a aflat lumea de noi şi am luat 10% din voturi. Aşteptam sa vedem numele propuse de primele trei forţe: PSD, PNL şi USR”.

Simion a precizat că numele de premier vehiculate până acum – Florin Cîţu (PNL), Alexandru Rafila (PSD) şi Dacian Cioloş (USR PLUS) nu-i conving pe parlamentarii formaţiunii.

  

” Nu ne conving niciunul din aceste trei nume. Aşteptăm negocieri, dialog, să venim şi noi dacă va fi cazul cu o variante către celelalte 3 forţe politice dacă vor avea nevoie de votul nostru. Până acum nu am purtat nici o discuţie în acest sens cu reprezentanţii partidelor politice”, a mai declarat Simion.

ziaruldeiasi.ro

Related posts

759 secții de votare în județul Iași. Machetele pentru buletinele de vot au fost trimise la tipărit

Redacția

Măsuri luate după alegeri la PNL Pașcani: Patru departamente de comunicare și un secretar cu rol de trezorier

Marius Parteni

Undă verde pentru hidrocentrale în arii protejate. Senatorul Daniel Zamfir: Curentul electric e mai important decât cuibul unei păsări

Redacția
Încarcă...