RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dezinsecția la Pașcani suprinsă pe Facebook: O mașină care circula cu 40 de km/h a dat cu un fum alb pe stradă! (VIDEO)

Lupta cu țânțarii din Pașcani a ajuns să fie subiect de postări pe rețelele de socializare. În urmă cu o săptămână, pe un grup din Pașcani, a apărut o fotografie cu numărul mare de țânțari, însoțită de următorul mesaj: „Dezinsecție țânțari…cred că anul acesta au încurcat soluția și au stimulat defapt reproducerea :))) Bine că conducta de bani publici încă curge….”

 

  

 

Ieri a fost rândul unui consilier local să abordeze subiectul pe rețelele de socializare. Andrei Rîznic a postat o filmare în care este surprinsă o mașină, a firmei ce face dezinsecția, care circula în centrul Pașcaniului cu o viteză de aprozimativ 40 de kilometri la oră în timp ce răspândea o substanță menită să omoare insectele.

Liberalul a apreciat că în 3 minute nu mai era nici urmă de substanță și că banii din bugetul local sunt cheltuiți ineficient.

„Cam așa s-a făcut dezinsecția prima dată…viteza destul de mare…iar în 3 minute ziceai că nu a trecut nimeni. Eficiență zero, 1.5 miliarde cheltuite în zadar. Felicitări administrației Pantazi-Nedelcu pentru încă o dovadă de ineficiență și chiar de habarnism administrativ”, a scris Rîznic.

 

{youtube}-rHykBgv02I{/youtube} 

Related posts

Consilierii au aprobat un împrumut de 2 milioane lei pentru cofinanțarea PIDU, dar primarul va cheltui dublu

Marius Parteni

România a cerut de la Comisia Europeană suplimentarea cu 20 de milioane de euro a finanțării pentru reabilitarea clădirilor de patrimoniu cultural. Palatul Cantacuzino pe primul loc pe lista de așteptare!

Răzvan Grecu

Trei străzi din Târgu Frumos vor beneficia de un iluminat stradal mai modern

Marius Parteni
Încarcă...