RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dezinformare? Un cont de Facebook neasumat anunță un miting împotriva primarului intr-o zi de luni, la ora 11.00! Românii sunt așteptați în fața Primăriilor, în toată țară, vineri de la ora 20.00!

Un cont de Facebook a creat un eveniment prin care invită pe cei interesați la un miting împotriva primarului și a legislativului local. Cllau Paletty, susține că este un pășcănean student în Iași, la jurnalism, nemulțumit de „viermele” din fruntea orașului.

  

 

 

 

 

Deși în aceste momente emoția colectivă este la cote înalte, ținând cont că tocmai a demisionat Guvernul din cauza protestelor din București, chemarea la miting este făcută pentru data de 16 noiembrie de la ora 11.00. Adică într-o zi de luni, atunci când lumea se presupune că este la muncă, se va organiza un miting împotriva administrației publice.

În paralel, tot pe Facebook, se face apel ca în întreaga țară să se organizeze vineri  6 noiembrie de la ora 20.00, proteste împotriva corupției ce ucide. Manifestanții sunt asteptați în fața fiecărei primării din țară.

Astfel că rămâne întrebarea  dacă nu cumva mitingul anunțat pentru 16 noiembrie nu este doar o măsură de dezinformare a celor care nu doresc ca lumea să iasă în stradă la Pașcani.

Menționăm că în urma protestelor organizate de societatea civilă în luna iunie, primarul Dumitru Pantazi a decis, în mod abuziv, să interzică mitingurile în centrul orașului, trimițând nemulțumiții să-și strige păsurile în parc sau pe stadion.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Marcel Vela anunţă că cei care nu poartă mască vor fi amendaţi. Ce spune ministrul despre cuantumul amenzilor

Redacția

Seara ca hoţii la Paşcani!

Răzvan Grecu

Candidatul PSD propune 5.000 lei de la bugetul local pentru o competiție automobilistică menită “să promoveze obiectivele culturale ale municipiului”

Marius Parteni
Încarcă...