NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Opinii

Despre mizerii și inepții!

Un simplu e-mail trimis consilierului Sorin Olariu, pe marginea unui subiect ce va fi publicat de NewsPascani.com și Actualitatea TV, l-a determinat pe acesta să lanseze din nou un atac murdar la adresa mea și a colegului Răzvan Grecu.

Marele politician nici măcar nu a înțeles întrebările, pentru că oricum gândește după cum se exprimă, dar a început să arunce cu noroi. De parcă l-am fi întrebat de lucruri care țin de viața personală și nu de respectarea legii, drepturilor, obligațiilor în calitatea sa de contribuabil la bugetul local.  

“Televiziunea primarului – PNL Tv alias Actualitatea Tv și NewsPașcani.com”, așa își începe postarea video. Nu am ce să îi spun prea multe acestui “maestru emerit în manevrat ciocanul”, ce și-a găsit liniștea politică lângă PSD, dar voi face câteva precizări pentru opinia publică. Actualitatea Tv și NewPascani.com au apărut înainte ca Olariu, Pintilie și alți politicieni locali să facă primii pași în politică, ori să ia contact cu viața administrativă.

“Tonomatul primarului”, o altă săgeată aruncată împotriva noastră. Vă asigur că nu e nimic adevărat, relațiile comerciale dintre firma noastră cu cea a familiei primarului  sunt aceleași cum au fost cu firmele lui Dumitru Pantazi sau chiar cea a lui Sorin Olariu, dar și a multor societăți care aleg să își promoveze produsul/ofertele prin intermediul nostru.

  

“Olariu nu vrea să asculte de noi, nu putem să îi închidem gura, hai să inventăm un scandal de presă”, sună o altă minciună aruncată în spațiul public. Faptul că i-am solicitat un punct de vedere pe marginea unui subiect se poate numi linșaj mediatic? Nici măcar nu a apărut subiectul, dar domnul Olariu sare ca ars. Probabil sunt motive. Punctul de vedere solicitat face parte din demersul jurnalistic. Alte comentarii pe subiect voi face la momentul apariției acestuia.

De ce ar trebui să ascultați dumneavoastră de noi? Noi stăm la masa Consiliului Local și votăm? Noi stăm la negocieri politice cu celelalte partide, cum ați făcut-o dumneavoastră? 

“Satrapi, presa locală, presă între ghilimele vorbind, indivizi care își vând sufletul și meseria pe doi lei, pe doi arginți”, sunt alte cuvinte atribuite nouă, de consilierul care a avut parte de cea mai mare susținere din partea noastră.

Olariu insinuează apoi că nu am scris despre problemele cu terenul de la firmele primarului, ceea ce este total fals. Arhiva NewsPascani.com este dovada, o simplă căutare vă arată tot. De fiecare dată am oferit cititorilor opinia celor care au acuzat și apărarea formulată de cei acuzați.

Vă întreb public, vă încearcă vreun sentiment referitor la situația de la Legume S.A., cele 55 hectare trecute peste noapte de la Primărie la firma lui Dumitru Pantazi, caz instrumentat astăzi de DNA? De ce nu reacționați public la problemele semnalate de noi?

Teresale permanente de pe zona centrală, sunt o altă supărare a consilierului local. Ne întreabă pe noi de existența lor, de parcă a uitat că sunt acolo de ani de zile, timp în care dumnealui nu a pomenit nimic.

Suntem o rușine pentru presa locală. Pe bani și numai la comandă! “Vă deranjează că Olariu a cerut documente despre licitația de la Școala ”Iordache Cantacuzino”?”, mai spune acesta. De ce am fi oare deranjați de acest lucru, în condițiile în care am scris că firma care a câștigat licitația a oferit un preț mai mare, față de firma care a ofertat un preț mai mic? Sunt curios dacă va merge consilierul local până acolo încât să întrebe membrii comisiei de ce au luat această decizie, sau e doar un joc de imagine!

“Vă deranjează că Olariu vă ceartă în ceea ce privește Eco Salubritatea și a spus că va face plângere penală pentru mizeriile care le-ați făcut acolo?”, ultima perlă aruncată în materialul de pe Facebook. În mod normal nici nu ar trebui să mai răspund unui consilier local, care nu știe denumirea corectă a instituțiilor din subordinea Consiliului Local.

CLP Ecoserv SRL, domnule consilier, nu Eco Salubritatea, aceasta este forma corectă. Noi nu am făcut nici o “mizerie” acolo, ci cei care au condus, și cine știe, poate și actualii vor face. Dar până la schimbarea managerului, ați pomenit ceva de problemele de la CLP Ecoserv SRL?

Cum se face că atunci când erați la putere cu PSD nu ați criticat mai nimic în ultimii trei ani? Cum v-au închis gura partenerii de vot? Tocmai faptul că noi vom arăta cu ce vă avea la mână Pantazi vă deranjează, domnule consilier!

Închei prin a spune: legea e lege pentru toți! Faptul că sunteți consilier local nu vă scutește de obligații, oricât de neimportante le considerați dumneavoastră.

Advertisements

Related posts

Comentariu: USR a ales! Îl sprijină pe Dumitru Pantazi pentru un nou mandat de primar!

Răzvan Grecu

“Orășelul Copiilor” se poate face: Primarul, vicele, administratorul public și consilierii să își doneze lefurile!

Marius Parteni

EU TAC! TU TACI! EL/EA TACE! NOI TĂCEM!!!

Răzvan Grecu
Încarcă...