NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Deșeurile de la stația de sortare din Ruginoasa vor fi sortate

Proiectul statiilor de sortare deseuri de la Ruginoasa si de la Baltati a fost dus la bun sfarsit dupa mai multi ani de la demararea proiectului.

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a respins solicitarea asocierii de firme Casrep SRL Efacec Engenharia E Sistemas SA SC Efacec Central Europe Limited SRL pentru reluarea procedurii, iar contractul de lucrari poate fi in sfarsit semnat. Proiectul are o valoare de circa zece milioane de euro si a fost o miza mult prea mare, o parte din firme contestand mai mereu procedura la forurile superioare. Procedura ar fi fost atribuita intr-un final firmei Geprocon SA Iasi, contractul urmand a fi semnat in cursul zilei de marti, 7 aprilie. Firma castigatoare trebuie sa execute lucrari de constructie, inclusiv furnizarea, montarea si punerea in functiune a utilajelor si echipamentelor tehnologice din cadrul proiectului care a cuprins la nivelul judetului si refacerea unor statii din alte zone.

Advertisements

sursa www.bzi.ro

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Presiunea apei pe instalații ar putea fi rezolvată dacă ApaVital răspunde solicitărilor aleșilor locali

Marius Parteni

ANAF-ul a deblocat conturile Prest Serv Apa. Societatea este eligibilă să participe la licitația pentru delegarea serviciului de apă-canal! (DOC)

Marius Parteni

Sumele achitate în 2015 de Primărie către ApaVital pentru apă meteorică și cele estimate pentru 2016. Iată cât investește operatorul în Pașcani!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site