NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Deputatul Movilă:”Toate eforturile făcute pentru autostrada Iași – Tg. Mureș au fost egale cu zero”

Pentru Movilă, deputat PMP Iași, critică PSD pentru faptul că autostrada care ar fi trebuit să se realizeze la nivel județean, nu se va mai realiza. Într-un comunicat de presă, transmis redacțiilor, parlamentarul explică.

 

„Demersurile făcute de către societatea civilă, de către mediul de afaceri ieșean, de către mine, în calitate de parlamentar dar și de către o parte din colegii mei, au fost apă de ploaie pentru PSD. Iașul a rămas, din nou, fără cel mai important tronson rutier, legătura reală cu Vestul, respectiv Tg. Neamț – Tg. Mureș.

  

In ciuda eforturilor sustinute, PSD a mers tot inainte pe singura varianta care le-a convenit, fara sa tina cont de realitatea din teren.

Comisia Europeana a aprobat un masterplan care nu aduce nimic bun pentru noi, cei din Moldova. Mai grav este ca scenariul prezentat drept pesimit si care implica doar finalizarea autostrazilor care deja sunt in lucru, pare a fi, scenariul cel mai apropiat de realitate. Cel mai probabil, PSD se va ascunde in spatele eternului motiv al lipsei de fonduri, iar Iasul va ramane si fara Ungheni – Iasi – Tg. Neamt.

Cert este ca PSD prefera o regiune de nord-est slaba din punct de vedere economic. Principalul lor bazin de vot este mai usor manipulabil atunci cand salariile sunt cu precadere mimine pe economie si atunci cand, cu cateva promisiuni, poti obtine inca patru ani de putere. Daca in 2012, Ministerul Finantelor ar fi avizat studiul de fezabilitate, sunt convins ca astazi am fi discutat de un proiect in lucru.

PSD Iasi este, intr-un mod clar, dezinteresat de subiect. Gheorghe Nichita a taiat panglica de prea multe ori la acest proiect, iar ceilalti membri sunt prea prinsi in luptele interne pentru a constientiza faptul ca ceea ce sefii lor au promis cu surle si trambite, in fiecare campanie, nu este decat minciuna si demagogie. Manifestul pentru Iasi, semnat de USL, memoriul semnat la Primaria Iasi de catre 15 parlamentari, memoriul semnat la Piatra Neamt, au fost doar pure exerciții de imagine”.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Senator PSD de Iași: Partidul trebuie să se reformeze și să se rupă de orice legătură cu comunismul

Redacția

Deputat PSD Vasile Toma: România și românii nu mai au timp! (P)

Redacția

Miting de susținere a candidatului Klaus Iohannis, duminică la Pașcani, în fața Casei de Cultură

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site