NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Declarații surprinzătoare ale aleșilor locali față de pășcănenii care i-au executat public.”Ne pot înlocui oricând. Cine sunt aceștia?”

Oamenii care au luat cuvântul în sala multifuncțională ce a găzduit dezbaterea publică pe marginea proiectelor inițiate de societatea civilă, ar putea oricând să înlocuiască cu brio un actual membru al Consiliului Local.

Afirmația aparține unui membru al legislativului. Alții au privit altfel lucrurile. Imediat după ședință au încercat să tragă sfori pentru a afla cine sunt cei care au protestat atât de vehement.

Consilierul PNL Neculai Enea, a fost cel care a făcut ieri seară, în emisiunea „În Obiectiv”, afirmația că mulți dintre participanți pot face parte din Consiliul Local.

  

 „Am văzut la acea întâlnire foarte mulți pășcăneni care la orice oră pot face parte din Consiliul Local, să ne ia locul nostru”, a susținut Enea.

 El s-a arătat extrem de impresionat de interesul manifestat de oameni pentru a le fi respectate drepturile.

Din alt punct de vedere intervențiile cetățenilor au fost privite altfel. Primarul Dumitru Pantazi s-a arătat extrem de nemulțumit după dezbaterea publică de declarațiile care-l încriminau. La o întrevedere cu membrii de partid a fost  interesat de cei care au luat cuvântul. PSD bănuie că ar fi fost trimiși acolo de adversari politici.

Menționăm faptul că astăzi s-au scurs cele trei zile, timp în care administrația locală ar fi trebuit să prezinte soluția pentru ieșirea din această criză generată de operatorul ApaVital. Promisiunile în acest sens aparțin deputatului Neculai Rățoi și primarului Dumitru Pantazi.        

 

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Lucrări de reparații la conducta de apă spre Lunca

Marius Parteni

Administratorul public, un tip de care primarii din județ nici nu vor să audă

Redacția

Pășcănenii despre drumurile din oraș: “Se circulă mai rău ca la sat!” (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site