NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

„De Crăciun dar pentru suflet”, spectacol caritabil organizat de Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc”

Au cântat, au dansat și au făcut o faptă bună. Elevii şi cadrele didactice de la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” au organizat un spectacol caritabil pentru a veni în sprijinul unor familii cu care soarta nu a fost prea generoasă.

Intitulat sugestiv „De Crăciun dar pentru suflet”, evenimentul s-a desfășurat astăzi, la Clubul Copiilor. A fost un spectacol complex care a cuprins dansuri variate, scenete și momente muzicale.

În același timp, cei prezenți au putut dona bani într-o urnă amenajată pe scenă. Donațiile vor ajunge la câteva familii nevoiașe din municipiul nostru.„Ca în fiecare an, elevii Liceului Tehnologic Mihai Busuioc s-au organizat pentru a primi în mod tradițional sărbătorile de iarnă. Cu toții s-au implicat în organizarea spectacolului caritabil, în cadrul căruia fiecare a donat câte puțin din puținul lui. Banii strânși vor fi donați familiilor nevoiașe din Pașcani, încercând în felul acesta să le aducem și lor un strop de bucurie în prag de sărbători”, a declarat directoarea Elena Panțiru.

Conducerea unității de învățământ a transmis și un mesaj cu ocazia sărbătorilor de iarnă:„Cu ocazia sărbătorilor de iarnă doresc să urez tuturor elevilor, părinților și cadrelor didactice, dar și tuturor colaboratorilor noștri să aibă parte de sărbători fericite cu sănătate, cu bucurii, iar anul care vine să le aducă numai realizări”.

Advertisements

Related posts

Comisie de la Ministerul Învăţământului, în anchetă la Colegiul Sadoveanu

Redacția

Liceul Teoretic “Miron Costin “ Pascani a plantat copaci în cadrul unui eveniment fenomen la nivel global!

Redacția

Salonul ofertelor educaţionale, eveniment de promovare a învăţământului preuniversitar pășcănean

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site