RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

De ce se bat partidele extremiste să conducă o Uniune Europeană care “vrea să ne omoare, să ne fie frică și să ne bage în război”?

UE vrea să ne omoare”. ”UE vrea să ne fie frică, ca să ne controleze”. ”UE vrea să mâncăm gândaci”. ”UE ne strică familia tradițională și ne bagă pe gât gay”. ”UE vrea să ne bage în război”. Sunt printre cele mai rulate fake-news-uri despre comunitatea europeană rostogolite de partidele extremiste AUR și S.O.S România pe rețelele de socializare, arată o analiză Info Sud-Est.

Cei care ventilează frecvent retorica anti-UE sunt chiar candidați la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Ei schimonosesc, ridiculizează și trunchiază conținutul unor teme de pe agenda de la Bruxelles, pentru a puncta în ochii unui electorat ușor de manipulat.

Poate cei mai vocali politicieni anti-UE sunt chiar locomotivele celor două partide extremiste: Cristian Terheș, care nu e membru AUR, dar deschide lista partidului, și Diana Iovanovici Șoșoacă, care conduce S.O.S și deschide lista formațiunii politice.

De ce vor să conducă UE niște oameni care ne spun în fiecare zi cât de nocivă e uniunea pentru cetățenii ei?

  

Cui folosesc ura și frica de UE, promovate de politicieni care aspiră exact la locul pe care îl demolează din vorbe?

O analiză Info Sud-Est inventariază expresiile și ideile despre UE cele mai prezente în pozițiile publice adoptate de candidații partidelor extremiste românești la europarlamentare.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cîmpeanu răspunde Consiliului Naţional al Elevilor: Şi în acest moment există cadrul legal care permite şcolilor să decidă trecerea la activitatea online

Redacția

FOTO Cuplul momentului din tenisul mondial – Jucătorii de top care se afișează împreună

Redacția

CCR a respins sesizările privind numirile de la ANCOM făcute de Parlament

Redacția
Încarcă...