NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

De 8 martie, poliția rutieră a amendat șoferițele cu…flori. Surpriză plăcută și de la Poliția TF pentru femeile care erau în Gara Pașcani


Polițiștii din municipiul Pașcani au oprit doamnele și domnișoarele pentru a le felicita și a le oferi flori cu prilejul zilei de 8 Martie.

Șoferițele s-au obișnuit deja cu tradiția acestui tip de sancțiune, majoritatea bucurându-se că de această dată nimeni nu le-a cerut actele la control.

“Fiind una dintre cele mai frumoase sărbători, Poliția Rutieră dorește să ureze din suflet un sincer și călduros La mulți ani. Le dorim multă sănătate și fericire, la doamne în general, iar la partenerele noastre din trafic, să aibă parte de kilometri fără probleme.  Poliția Rutieră le asigură de sprijinul, respectul și dragostea noastră”, ne-a declarat Costel Spânu, șeful Poliției Rutiere Pașcani

Advertisements
  

Nici polițiștii de la Transporturi Feroviare nu s-au lăsat mai prejos, oferind flori  doamnelor și domnișoarelor care se aflau în Gara Pașcani, în dimineața zilei de 8 martie.

Advertisements

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Centru de sacrificare a mieilor în Pașcani

Redacția

Subvențiile „infinite” la energie ar putea accentua sărăcia energetică. Ce anunţă specialiştii

Redacția

Ministrul Mediului: Pentru maşinile mai vechi de 15 ani am putea avea o măsură până la finalul anului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site