NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dacian Cioloş: „Nu l-am auzit pe permier să îi ceară lui Cătălin Drulă să îl dea afară pe directorul CFR”

„Nu l-am auzit pe permier să îi ceară (lui Cătălin Drulă- n.r.) să îl dea afară (pe directorul CFR – n.r.). I-a sugerat, i-a spus ce ar fi făcut el, dar domnul Vizante e în subordinea directă a lui Cătălin Drulă, Cătălin Drulă poate să îl evalueze din toate punctele de vedere. Da, au fost, cu siguranţă, declaraţii nefericite şi o poziţionare nefericită pentru care am văzut că şi-a cerit scuze şi el, şi-a cerut scuze şi  ministrul. Ştiţi că la CFR există CFR Călători, CFR Infrastructură, fiecare din aceste societăţi subordonate Ministerului Transporturilor au responsabilităţi diferite şi eu ştiu că ministrul Drulă a explicat lucrul acesta”, a declarat Dacian Cioloş, la Digi24, marţi seara, conform news.ro.

Cioloş a vorbit şi despre o „exprimare nefericită”, dar spune că are încredere în evaluarea pe care o face ministrul Cătălin Drulă.

„Exprimarea a fost una nefericită, eu ştiu  din ce mi-a spus domnul Drulă, că domnul Vizante a fost prezent toată noaptea ca să ţină situaţia sub control, să ia toate deciziile care ţin de dânsul, a fost în contact cu colegi ai dânsului de la alte structuri din Ministerul Transporturilor care aveau ca responsabilităţi să caute soluţii,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Sorin Cîmpeanu susține că, la București, specialiștii prevăd depășirea pragului de 6/1000 în octombrie pe o perioadă “de 10-12-14 zile, după care ne putem întoarce la școală cu prezență fizică”

Redacția

Alin, asistent medical, a murit răpus de Covid-19: “Nenorocitul ăsta de virus ți-a oprit respirația pentru totdeauna”

Redacția

Republica Moldova: Noi măsuri de prevenire a pandemiei de Covid-19, aprobate de Comisia Națională de Sănătate Publică

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site