NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

„Curcubeul artelor”, o nouă ediţie cu participare numeroasă. Trofeul evenimentului a fost adjudecat de Rianna Rusu

O nouă ediție a Festivalului pentru Copii și Tineret-”Curcubeul artelor”, a adus pe scena Casei Municipale de Cultură Pașcani, tinere talente, cu vârsta cuprinsă între 7 şi 19 ani. 

Evenimentul, aflat la a VI-a ediție, a reunit concurenți din mai multe județe și s-a desfășurat pe parcursul a două zile, în perioada 16-17 noiembrie. Prima zi din cadrul concursului a fost dedicată pentru interpretare muzicală, iar a doua zi pentru concurs de dans.  Pe scenă, în cadrul evenimentului, au urcat aproximativ 100 de tineri talentaţi. Trofeul Festivalului „Curcubeul artelor” a fost adjudecat de Rianna Rusu, o tânără talentată din Paşcani, cu un palmares bogat. 

„Pe lângă numeroasele premii 1, 2, 3 și mențiuni oferite celor mai buni interpreți vocali și instrumentiști pe secțiuni de vârstă, trofeul acestei ediții a fost adjudecat de tânăra, Rusu Eliza – Rianna pentru calitățile interpretative deosebite.Felicitări tuturor participanților, toți sunteți câștigătorii unei frumoase experiențe . Succes mai departe !!”, conform unei postări pe pagina de facebook a Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu”.

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Casa Auto Promo Tour, ediția I la Pașcani

Redacția

Curs festiv la Liceul Teoretic „Miron Costin” Paşcani 2017 (VIDEO)

Cătălin Cocoș

Imnul României cântat de zeci de tineri care au luminat orașul cu torțe

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site