RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cum va fi vremea în octombrie. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

ANM a emis marți prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.Potrivit meteorologilor, până la finalul lunii octombrie temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei, iar ploile vor lipsi în majoritatea regiunilor din țară.

Vremea în săptămâna 02.10.2023 – 09.10.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile, îndeosebi în cele sud-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice.

Vremea în săptămâna 09.10.2023 – 16.10.2023

  

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade în toată țara. Regimul pluviometric va fi deficitar în vestul, sud-vestul, precum și în zona de munte din sudul țării, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.

Vremea în săptămâna 16.10.2023 – 23.10.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice și estice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

digi24

Related posts

Tarifele RCA ar putea crește după 18 mai

Redacția

Criză de sânge în România! Primarul și PSD interzic la Pașcani centrul de recoltare

Marius Parteni

Zuzan a câștigat procesul cu Eco Salubritate: 12.717 de lei este suma pe care fostul secretar o are de încasat! Procurorii DNA cercetează cauza!

Răzvan Grecu
Încarcă...