NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Pașcaniul nu a vrut banii unui investitor privat pentru echipa de fotbal

Formatia din Liga a treia a fost aproape de a-l avea ca finantator pe cel care a dus-o pe FC Dorohoi in liga secunda.  Afaceristul Victor Mihalachi a vrut sa se asocieze cu autoritatile locale, la echipa CSM, din Seria I a Ligii 3, insa,  nu s-a ajuns la nicio intelegere.

Omul de afaceri a negociat cu cei din Pascani dar nu a ajuns la niciun acord. Mihalachi s-a repozitionat si a tatonat varianta Suceava unde erau oportunitati mai mari de a promova in Liga 1 si s-ar fi bucurat si de sprijinut Primariei de acolo.

Numai ca, Mihalachi nu a mai dat vreun semn la Suceava iar tratativele au ramas in impas. Cert este ca fara sprijinul omului de afaceri cei de la Dorohoi nu se vor inscrie in liga secunda si echipa se va desfiinta.

 Victor Mihalachi este patron de firme de constructii, face diverse afaceri imobiliare. Acesta este fostul finantator al divizionarei secunde FCM Dorohoi.

sursa www.telem.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Ne mândrim cu ele. Șapte pășcănence au obținut locul al III-lea cu lotul național la Campionatul European de Rugby în Norvegia (FOTO)

Răzvan Grecu

30.000 de vouchere a câte 300 de lei pentru copii să se legitimează la cluburile sportive

Redacția

Fotbalista din Pașcani, Diana Năcuță, va juca în Echipa Națională, împotriva Maltei

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site