RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CSM Pașcani are o nouă organigramă. Consilierii PSD au făcut scut în jurul directorului Mandric!

Noua organiramă, statul de funcții și regulamentul de organizare și funcționare a Clubului Sportiv Municipal Pașcani au fost adoptate astăzi în plenul ședinței Consiliului Local, cu votul consilierilor PNL și Pro România. PSD și PMP consideră că proiectele vizează doar schimbarea managerului.

Noua organigramă cuprinde 16 posturi, iar acestea sunt repartizate pe compartimente. Conducerea va fi asigurată de un manager cu studii superioare. În acest scop va fi organizat un concurs la care vor putea participa toți cei interesați. Compartimentul Economico – Financiar – Administrativ va fi alcătuit din câte un economist (studii superioare), administrator (studii medii), lăcătuș, electrician, doi muncitori necalificați, bucătar și îngrijitori (studii medii și generale).

Compartimentul Juridic și Resurse Umane va avea un consilier juridic și un inspector de specialitate, cu jumătate de normă (ambele cu studii superioare).

Compartimentul Sportiv va fi alcătuit din trei instructori sportivi cu studii medii și tot atâția antrenori, la fel cu studii medii.Consilierii PSD, prin vocea Gabrielei Nedelcu și Mihai Dediu, au făcut scut în jurul directorului Bogdan Mandric, cel care nu a mai venit la lucru din data de 1 iunie. Ei au susținut că se urmărește înlăturarea acestuia, fără a analiza activitatea clubului din ultimii ani, când echipa locală a retrogradat de cinci ori consecutiv.

  

Cătălin Conache (PNL), cel care este președintele Consiliului de Administrație al CSM Pașcani a subliniat că odată cu adoptarea acestui proiect, cât și prin cel prin care au fost stabilite normele financiare ale CSM, se organizează activitatea la nivelul clubului.

În acest fel activitatea nu va mai fi coordonată de o singură persoană, care era director și președinte al Consiliului de Administrație”, a spus Conache.

Related posts

Încă două terenuri de tenis de câmp, la Pașcani

Ema Roman

Băcăuanul Ștefan Cozma este vicecampion European de Juniori la înot

Redacția

Adolescenta medaliată cu argint la proba de skateboarding de la JO 2020 a avut parte de o surpriză la întoarcerea în Brazilia

Redacția
Încarcă...