NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viceprimarul Cristian Rățoi are de mâine un nou consilier personal. Soțul fostei sale consiliere!

De mâine, 1 septembrie, viceprimarul Cristian Rățoi va avea, din nou, un consilier personal angajat la cabinetul său, după ce luna aceasta,  Mihaela Amariei, cea care a ocupat din luna aprilie această funcție, a demisionat.

Și de data aceasta, consilierul viceprimarului va fi tot jurist. Ba mai mult, acesta este chiar Cristian Amariei, soțul Mihaelei Amariei. Acesta a fost secretar al Primăriei Cristești și a mai lucrat în Primăria Municipiului Pașcani ca jurist în cadrul aparatului de lucru al Consiliului Local Pașcani.

Amariei a candidat în anul 2008 la funcția de primar al municipiului, având o campanie electorală ce l-a făcut celebru la nivel național. El a apărut într-un afiș electoral, întruchipându-l pe Conan barbarul, sub sloganul: Curățenie generală, Cristian Amariei, eroul tău. Tot în afiș apărea și următoarea formulare: „Toți pășcănenii îl adoră! Toate pășcănencele îl vor!”

Advertisements

Related posts

Olariu și Dediu împotriva investițiilor! Nu au votat pentru finanțarea proiectelor de modernizare a pieței din vale și amenajarea noului cimitir

Răzvan Grecu

Decizii amânate cu privire la RAGCL! Președintele CA:”Nu hăituiți angajații”!

Marius Parteni

Piețarii afectați de modificările aduse noului Cod Fiscal. Taxa pe clădire îi arde la buzunare

Ema Roman
Încarcă...