RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Criza de la R.A.G.C.L: Angajații nu și-au primit salariile. Încasările mici pun în pericol plata facturilor la gaz

Situație critică la Regia Autonomă de Gospodărie Comunală și Locativă Pașcani. Nu sunt bani pentru plata facturii în avans pentru gazul metan și alți furnizori,iar angajații nu și-au primit salariile.

 

  

Începutul de an este unul foarte complicat pentru conducerea regiei locale. Furnizorul de gaz a emis factura în avans pentru luna ianuarie. Aceasta se ridică la aproximativ 1,2 milioane lei, dar disponibilitățile financiare sunt scăzute. La casieria unității se încasează zilnic între 4.000 și 5.000 lei.

“Încasările sunt scăzute. Nici populația nu plătește. Facturăm puțin pentru că avem acest program de furnizare, ceea ce face imposibilă realizarea producției. Mai mult, la început de an trebuie să înoim asigurările mijloacelor de transport. Nici salariile nu le-am plătit”, ne-a declarat Gelu Nedelcu, directorul R.A.G.C.L. Pașcani.

Angajații ar fi trebuit să primească avansurile pe data de 27 decembrie, dar acest lucru a fost imposibil. Toți banii au fost folosiți pentru plata facturii la gaz, pentru luna decembrie.

Conducerea regiei face apel la cetățenii care înregistrează debite să achite din datorii, pentru a se evita situația de a fi sistat gazul metan.        

Related posts

Viceprimarul Vasile Axinte dă vina pe „cei din Primărie” că redevența nu este încasată de la ApaVital, în cuantumul stabilit de Consiliul Local!

Răzvan Grecu

Ministrul Energiei vine mâine la Pașcani! Iată programul vizitei

Marius Parteni

Schimbări importante pentru românii care stau la bloc. Noua lege a asociaţiilor de proprietari a intrat în vigoare de azi

Redacția
Încarcă...