NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cristian Ghinea susține că atunci când a prezentat PNRR în Parlament Ciolacu i-a spus: ”Domnule ministru, transmiteţi domnilor Barna şi Cioloş că PSD este gata să susţină un guvern minoritar USR”

Fostul ministru al Investiţiilor şi Fondurilor Europene Cristian Ghinea a povestit, luni seară, un episod pe care l-a catalogat drept „interesant”, şi anume că la prezentarea PNRR în Comisia de Afaceri Europene din Parlament, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-ar fi spus: „Domnule ministru, transmiteţi domnilor Barna şi Cioloş că PSD este gata să susţină un guvern minoritar USR”. Ghinea a precizat că nu ştie dacă Ciolacu a vorbit serios sau nu.

  • „Îmi amintesc un episod amuzant acuma, retrospectiv vorbind, în februarie acest an, când am prezentat PNRR-ul în Parlament, în Comisia de Afaceri Europene, domnul Ciolacu mi-a spus, citez: Domnule ministru, transmiteţi domnilor Barna şi Cioloş că PSD este gata să susţină un guvern minoritar USR. Acuma nu ştiu dacă a vorbit serios atunci sau nu, dar toate posibilităţile sunt deschise. Noi nu avem negocieri cu PSD în acest moment”, a declarat Cristian Ghinea, luni seară, la Digi 24.

El a menţionat că „planul A” şi „preferinţa” USR sunt refacerea coaliţiei cu PNL şi UDMR însă dacă cele două formaţiuni nu vor dori acest lucru, USR poate merge în Parlament pentru un vot din partea deputaţilor şi senatorilor privind guvernul condus de Dacian Cioloş.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Ludovic Orban, despre includerea Roșiei Montane în patrimoniul UNESCO: Ceea ce ne interesează la nivel guvernamental, şi am discutat în coaliţie, trebuie să existe o strategie de dezvoltare

Redacția

Ieșean reținut 24 de ore pentru că și-ar fi omorât vecinul în bătaie și l-a lăsat în drum

Redacția

Protest pentru autostradă: o coloană de maşini va merge de la Iaşi până la Tg. Mureş

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site