NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

CP: „ Ziua Școlii” la Colegiul Tehnic CF Unirea

Joi 24 ianuarie 2013 Colegiul Tehnic de Cai Ferate „Unirea” Pascani sarbatoreste „ Ziua Scolii”.  Sunt invitati reprezentantii Inspectoratului  Scolar Judetean Iasi, reprezentantii primariei si directorii sau consilierii educativi din 35 unitati scolare.

 

 „Dorim sa participe la aceste activitati si cate un reprezentant al elevilor din fiecare unitate scolara. Activitatile se vor desfasura pe parcursul a trei ore, incepand cu ora 1030. Speram sa fie o activitate reusita , o confirmare a interesului nostru pentru popularizarea scolii, dar si o provocare pentru toti participantii de a reveni in scoala noastra , pentru a descoperi de fiecare data noi cadre didactice spre afirmare, precum si spatii mult mai atractive pentru orele didactice si extrascolare”, se arată într-un comunicat de presă primit pe adresa redacției noastre de la Colegiul Tehnic „CF Unirea”.

               

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pregătiri pentru sărbători: în şcoli, elevii au încondeiat deja ouăle de Paşti

Ema Roman

Cadrele didactice de la Liceul Teoretic ”Miron Costin” invitate să facă mișcare

Răzvan Grecu

7 elevi din unitățile de învățământ din Pașcani sunt beneficiarii unor „Burse de Excelență” oferite de societatea Te-Rox Prod. Iată numele lor

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site