NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Covorul asfaltic pe strada 24 Ianuarie din Gâștești a fost turnat. Iată lucrările ce urmează!

Lucrările de modernizare și asfaltare a străzii 24 Ianuarie din suburbia Gâștești se apropie de etapa finală. Astăzi municitorii firmei care realizează lucrările au terminat de turnat și covorul asfaltiv.

De săptămâna viitoare vor începe lucrările de realizare a rigolelor stradale.

„Se finalizează etapa de turnare a stratului de uzură. De săptămâna viitoare începe activitatea de realizare a rigolelor. Vom asfalta și străzile laterale, acele ulițe de care vorbim, astfel încât atunci când va ploua să nu mai înregistrăm acele situații din trecut, când apa a cărat prundișul, fiind creat disconfort. Cel puțin aceasta este viziunea noastră, a celor care astăzi conducem Primăria Pașcani”, a subliniat Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani.

Strada 24 Ianuarie face parte dintr-un lot de cinci străzi cuprinse într-un contract încheiat de Primăria Pașcani. Este vorba de Fundac Fântânele, Tudor Vladimirescu, Aleea Calea Iașului, strada Crinilor – de la Capelă spre Vatra și strada 24 Ianuarie.

  

Din nefericire pentru acest ultim obiectiv administrația trecută, dar și cea actuală, nu a găsit o soluție cu privire la realizarea înainte de turnarea asfatului a rețelei de canalizare și distribuție a apei potabile.       

Advertisements

Related posts

Administrația Locală va amenaja noul cimitir anul acesta dacă bugetul o va permite

Teona Gherasim

Autostrada Iaşi-Târgu Mureş repusă pe lista proiectelor în 2016, la inițiativa senatorului Florin Constantinescu

Marius Parteni

Pășcănenii au motive serioase să solicite dizolvarea Consiliului Local: aleșii locali nu-și îndeplinesc atribuțiile legale!

Răzvan Grecu
Încarcă...