NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieȘtirea zilei

Coronavirusul închide Primăria pentru pășcăneni. Comunicarea se face on-line sau poștă

Primăria municipiului Pașcani a anunțat astăzi că a încetat programul de lucru cu publicul. Pășcănenii putând depune cereri și documente doar on-lin sau prin poștă. Răspunsurile și documentele solicitate vor fi primite prin aceleași mijloace de comunicare.

Municipalitatea a creat o adresă specială de e-mail pentru comunicarea cu cetățenii, registratura@primariapascani.ro, iar adresa pentru corespondența fizică este strada Ștefan cel Mare, Nr.16 – Primăria Municipiului Pașcani.

Totodată a fost modificat și programul de funcționare al Serviciului de Taxe și Impozite Locale, astfel că cetățenii vor putea plăti taxele și impozitele de ghișeu, doar între orele 8.30 -12.30.

Și Serviciul de Evidență a Persoanelor va avea program redus cu publicul în zilele de luni, marți și joi în intervalul orar 8.30 – 12.30, miercurea între 15.00 și 18.30, iar vineri de la 8.30 la 12.00. Un program similar este fixat și la Serviciul de Stare civilă.

Advertisements
Advertisements
  

Măsurile au fost luate în contextul pandemiei generate de noul coronovirus.

Pentru a limita contactul dintre cetățeni și funcționarii publici din cadrul instituției toate cererile și alte tipuri de documente se primesc și se eliberează on-line sau prin poștă. Astfel accesând site-ul www.primariapascani.ro,  la rubrica Contact veți găsi toate datele necesare, privind trimiterea de documente către compartimentele și serviciile către care doriți să vă adresați.  Am creat pentru această perioadă o adresă de e-mail registratura@primariapascani.ro, unde vom primi toate solicitările dumneavoastră iar cei  ce nu dețin o adresă de e-mail ne pot transmite solicitările prin posta la adresa Strada Ștefan cel Mare, Nr.16 – Primăria Municipiuliu Pașcani ”, se arată într-un comunicat de presă, remis redacției.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Fiscul organizează patru licitaţii până pe 15 martie

Redacția

Primăria Pașcani angajează șofer autocamion

Redacția

Locuitorii de pe strada Abator vor un parc de joacă pentru copii

Marius Parteni
Încarcă...