NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Copil din Cozmești în stare gravă după ce s-a ars cu lichid fierbinte

Ghinion pentru un copil în vârstă de doi ani din comuna Cozmești. Acesta a ajuns pe mâna medicilor cu arsuri de gradul I și II, după ce s-a ars cu lichid fierbinte pe față și torace.  

Într-un moment de neatenție, ieri dimineață s-a petrecut nefericitul eveniment. Mama copilului a solicitat de îndată un echipaj de la Ambulanță pentru a transporta copilul la Spital Municipal de Urgență Pașcani. În urma tratării în unitatea spitalicească, precum și a investigațiilor efectuate, s-a decis transferul către Spitalul „Sfânta Maria” Iași.

 

 

„Ieri, în jur de ora 11.00, am fost solicitați în Cozmești pentru a acorda îngrijiri unui copil în vârstă de doi ani care s-a ars cu lichid fierbinte. Micuțul avea arsuri de gradul I și II pe 20 % din suprafața corpului. După ce echipajul i-a acordat primele îngrijir, acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Pașcani și de aici redirijat către Spitalul Sfânta Maria pentru tratament de specialitate”, ne-a declarat Petronela Luca, medicul Serviciului de Ambulanță Pașcani.

loading...
Advertisements

Related posts

Medic: La Iaşi a apărut „simptomul“ Stela Popescu!

Redacția

Vaccinul antigripal, de negăsit în cabinetele medicilor de familie şi în farmacii

Redacția

Supermarketurile ne servesc zilnic otravă pe pâine

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site