RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EducațieEvenimentSocial

Copiii de la Școala Gimnazială Specială Pașcani l-au primit pe Moș Crăciun – Serbare (foto)

Sub îndrumarea cadrelor didactice, elevii speciali au creat un spectacol plin de culoare si emotie, cu o paletă captivantă de momente artistice. Colindele, dansurile pline de viată, poeziile înduioșătoare, urăturile, momentele precum Ursul și Capra au readus farmecul tradițiilor. O serbare plină de emoție, dăruire, bucurie, culoare, creativitate, zâmbete, sclipire în ochii copiilor, a spiridușilor și a Moșului.

 Școala Gimnazială Specială Pașcani a ajuns la finalul poveștii ”Pune fericire în Crăciunul unui copil”.

“Suntem recunoscători celor care au avut dorința de a deveni spiriduși, au intrat în povestea noastră aducând aici o parte din sufletul lor și sperăm că acele mici daruri modelate de copii să vă amintească cu drag de școala noastră și de toate lucrurile frumoase ce se întâmplă aici. Dorim ca în Crăciunul dumneavoastră să găsiți aceeași bucurie pe care ați adus-o prin gestul dumneavoastră întregului colectiv al școlii!” – sunt cuvintele de multumire adresate de reprezentanții școlii către persoanele din Pașcani care au facut posibile dorințele copiilor speciali de Moș Crăciun.

facebook Scoala Gimnaziala Speciala Pascani 

  

Related posts

Marți 13. Cum să te ferești de cele trei ceasuri rele

Redacția

Cel mai mare parc de aventură din sud-estul României şi-a deschis porţile. Cât costă intrarea şi în ce zile îi aşteaptă pe iubitorii de adrenalină

Redacția

Lista celor 742 de școli care pot renunța la catalogul clasic

Redacția
Încarcă...