NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierul Sorin Olariu a vrut să verifice contractele de închiriere de la Zilele municipiului Pașcani! Autoritățile locale l-au împiedicat!

Sorin Olariu, consilier local din partea PMP, a dorit în această dimineață să verifice dacă suprafețele ocupate de comercianții veniți la Zilele municipiului Pașcani coincid cu cele din contractele de închiriere.

 

Consilierul, care face parte din comisia de organizare a acestui eveniment, a solicitat sprijinul Poliției Locale pentru această acțiune de verificare, însă intenția sa nu s-a putut pune în aplicare din cauza edililor ce conduc Primăria.

Asta deoarece contractele de închiriere se aflau la Compartimentul de Patrimoniu, iar funcționarii au refuzat să le pună la dispoziția consilierului local, motivând că nu au acordul conducerii Primăriei.

„Am dorit să verific dacă informațiile care mi-au parvenit sunt adevărate. Mai mulți comercianți mi s-au plâns că cei de la Primărie au încasat sume mai mari decât cele prevăzute în contract, iar diferența au pus-o în buzunar. Din păcate nu am avut cum să fac acțiunea de verificare, deoarece contractele de închiriere nu mi-au fost puse la dispoziție, accesul la ele fiindu-mi blocat de conducerea Primăriei” a declarat Sorin Olariu.

{jcomments off}

loading...
Advertisements

Related posts

Funcționarii din Primărie resping sesizarea procurorilor DNA împotriva primarului Dumitru Pantazi, pe motiv că prejudiciul cauzat de Crăciunescu a fost recuperat! (DOC)

Răzvan Grecu

Salariile angajaților din Primăria Pașcani ar putea crește cu 12%. Funcționarii sunt nemulțumiți, iar protestele vor continua

Oana Cordoneanu

Primăria luată cu asalt de pășcănenii nemulțumiți de Apavital

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site