NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii locali convocați la o ședință de îndată pe tema bugetului din PIDU alocat Esplanadei, scărilor mari și mici

Primarul Dumitru Pantazi i-a convocat pe consilierii locali la o ședință de îndată ce va avea loc mâine de la ora 14.00. Pe ordinea de zi a convocatorului se află un singur proiect de hotărâre ce are ca obiect bugetul lucrărilor de reabilitare a Esplanadei, scărilor mari și mici și a străzilor Mihai Eminescu și Izvoarelor.

  

Componenta rutieră și pietonală a proiectului european Planul Integrat de Dezvoltare  Urbană a fost bugetată în momentul aprobării cu suma de 20.751.366 de lei, iar în urma licitației valoarea lucrărilor a scăzut la 17.382.173 lei.

Advertisements

Practic mâine consilierii locali sunt chemați să aprobe bugetul care să fie în conformitate cu cele rezultate în urma licitației și a lucrărilor efectuate. Și anume, scăderea cheltuielilor eligibile și a TVA-ului și creșterea celor neeligibile.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Cadou refuzat în prag de ”Ziua Copilului”! Pantazi nu mai cumpără tablete pentru copii. Programul guvernamental este mai sigur!

Marius Parteni

Ultimele pregătiri pentru Zilele Municipiului Paşcani, ediţia a IX-a! Iujurile au ajuns în oraş! De mâine, strada Stadion va fi închisă!

Ema Roman

Tichete pentru programul Rabla Clasic

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site