NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierii interesaţi de măsurile întreprinse de Primărie după acţiunile de control ale Curţii de Conturi

Rapoartele Curţii de Conturi îngrijorează aleşii locali. Până la data de 30 aprilie 2015 Primăria trebuia să transmită o serie de clarificări inspectorilor cu privire la măsurile întreprinse pentru corectarea celor sesizate. Prevederile rapoartelor au ajuns şi la consilieri. Cum mâine este ultima zi, membrii comisiei juridice au încercat să afle ce anume a făcut Primăria în acest sens.

În timpul şedinţei de lucru aceştia au aflat de la directorul economic Angelica Labonţu faptul că administratorul public, Gică Zanet, a mers astăzi la Iaşi cu o serie de documente în care este prezentată poziţia administraţiei. Ei vor să afle care este stadiul analizei şi răspunsurile instituţiei.

  

Directorul economic al instituţiei a precizat faptul că Primăria aşteaptă expertiza comandată pentru a stabili ce se va întâmpla cu unele investiţii, că au fost deschise acţiuni în instanţă pentru anularea unor contracte şi recuperarea banilor.

Consilierii din comisia juridic au primit în luna ianuarie rapoartele Curţii de Conturi, şi atât. Secretarul Mircea Zuzan i-a sfătuit pe aceştia să solicite primarului Dumitru Pantazi un raport în care să fie prezentate măsurile întreprinse ca urmare a acţiunii de control al celor de la Curtea de Conturi.

Advertisements
Advertisements

Un asemenea document urmează să fie redactat şi trimis edilului local.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Hotărâre: cum se vor relaxa restricțiile din 15 iunie

Redacția

Trei centre de plasament vor fi închise. Unul este din Pașcani

Redacția

Deputatul PSD Vasile Axinte susține construcția A8!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site