NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Pașcaniului, membru în Consiliul Director al ARSACIS! „Voi lupta pentru investiții, nu vorbe!”

Marius Pintilie, primarul municipiului Pașcani, a fost ales ca membru în Consiliul Director al Asociației Regionale pentru Servicii  de Apă și Canal Iași. Acest lucru s-a întâmplat în ședința din data de 15 ianuarie 2021, ce s-a desfășurat on-line.

Pintilie s-a clasat pe locul al doilea, la o diferență de un vot de Mihai Chirica, primarul Municipiului Iași. Alături de cei doi în Consiliul Director al ARSACIS au mai fost desemnați Ionel Vatamanu, primarul orașului Târgu Frumos, 71 de voturi, Ioan Alexa, primarul orașului Podu Iloaiei, 65 de voturi, Dan Niță, primarul comunei Miroslava, 60 de voturi, Dorinel Asofiei, primarul comuna Tomești, 54 de voturi, Vasile Mărculeț, primarul comunei Timișești, 53 voturi, Alina Apostol, primarul comunei Ciortești, 49 de voturi, Daniel Crețu, primarul comunei Victoria, 48 voturi, și Neculai Munteanu, comuna Țibănești, 42 voturi. 

Marius Pintilie a fost ales în această funcție de majoritatea primarilor din județul Iași, ce sunt membri ai ARSACIS.

Unul din motive a fost acela că edilul Pașcaniului este un militant al drepturilor comunităților, în sensul plății corecte a redevenței de către ApaVital și implementării masterplanului de investiții, conform unor surse particpante la ședință.

  

Voi lupta pentru investiții, nu vorbe!, ne-a declarat primarul municipiului Pașcani.

ARSACIS este asociația din care fac parte toate Primăriile din județul Iași, care au delegat serviciul de apă către operatorul ApaVital.   

Reamintim că și primarul Dumitru Pantazi a fost prezent în Consiliul Director al ARSACIS, odată cu aderarea municipalității la această asociație.

Advertisements

Related posts

Începe distribuirea tichetelor sociale de Crăciun

Irina Gherasim

Directorul TermoSalub Târgu Frumos înlocuit din CA. Iată noua componență!

Marius Parteni

Consilierii păşcăneni riscă să fie acuzaţi pentru favorizarea infractorului, după ce nu s-au constituit parte civilă în dosarul datoriei firmei primarului

Marius Parteni
Încarcă...