NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria vrea să achiziționeze un compactor pentru refacerea străzilor neasfaltate

Străzile neasfaltate din suburbiile și cartierele municipiului Pașcani urmează să fie balastate și compactate. Lucrările ar putea începe până la finalul lunii aprilie. Prioritare sunt suburbiile Blăgești și Gâștești unde există străzi greu de accesat pentru locuitorii din aceste zone, iar aici se va folosi doar piatra concasată.

Conform declarației făcute de viceprimarul Cristian Rățoi în cadrul conferinței de presă, ca lucrările să înceapă este nevoie de achiziționarea unui compactor și a cantității de piatră necesară. Acest lucru va fi posibil doar după ce va fi dezbătut bugetul local.

“Cred că în scurt timp vom termina bugetul și după ce vom avea buget vom reuși să achiziționăm o parte din cantitatea de piatră necesară, vom reuși să achiziționăm și compactorul și ce utilaje ne-am mai propus și ne vom apuca de treabă. Deci să spunem undeva cel târziu la sfârșitul lui aprilie.”, a precizat viceprimarul municipiului.

Amintim faptul că, bugetul municipiului Pașcani ar urma să intre în dezbatere publică la finalul acestei luni, iar mai apoi în luna aprilie urmează să fie dezbătut și votat de consilierii locali.

  
Advertisements

Related posts

O nouă zi în care pășcănenii au stat de vorbă cu primarul Dumitru Pantazi. Iată care au fost problemele expuse

Ema Roman

Trotuarul problemă din Paşcani ar urma să fie reparat. Vezi zonele avute în vedere de Primărie

Ema Roman

Traficul rutier este închis pe o porțiune din strada Gării

Oana Cordoneanu
Încarcă...