NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Conferință dedicată proiectului ”Sfântul Nicolae văzut prin ochi de copil”

Conferință pe teme religioase la Protopopiatul Pașcani. Evenimentul a avut loc luni, 9 decembrie, și face parte din proiectul  județean ”Sfântul Nicolae văzut prin ochi de copil”, care an de an reunește sute de copii și este organizat de Liceul ”Nicolae Iorga”.

Protopopul Pavel Postolachi a ținut un cuvânt de deschidere, iar conferința a fost susținută de părintele Bogdan Racu, inspector în cadrul Sectorului învăţământ al Arhiepiscopiei Iaşilor. Noutatea din acest an, față de celelalte ediții,tema concursului a fost extinsă de la scrisori și desene dedicate Sfântului Nicolae, la scrisori care fac referire la tradițiile de iarnă. Tot în cadrul acestui amplu proiect, care are mai multe etape, elevii au făcut și o excursie în județul Botoșani, la muzee și case memoriale.

În cadrul conferinței de ieri, un grup de elevi de la Liceul ”Nicolae Iorga” a susținut un recital de colinde.

Proiectul judeţean „Sfântul Nicolae văzut prin ochi de copil” se desfăşoară în cadrul activităţilor dedicate Zilelor Liceului Economic „Nicolae Iorga” Paşcani.

Advertisements
Loading...

Related posts

Evaluarea Națională 2015: Rezultatele obținute de elevii de la Colegiul „Sadoveanu”, Școala „Iordache Cantacuzino”, Liceul „Nicolae Iorga”, Colegiul CF „Unirea”, Liceul Teoretic „Miron Costin”, Liceul „Mihai Busuioc” și din celelalte localități din zonă

Redacția

Așteptarea a luat sfârșit pentru candidații la sesiunea de toamnă a BAC-ului! Iată rezultatele!

Ema Roman

Sportul ar putea deveni probă obligatorie la Bacalaureat. Parlamentarii au proiectul pe masă

Redacția
Încarcă...