RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Elevii din Pașcani cu cele mai mari medii la Bacalaureat 2022

În spatele rezultatelor de excepţie de la Bacalaureat 2022 se ascunde multă muncă, seriozitate, ambiţie, dar şi sacrificii. Acești tineri au înţeles că prin performanţă şcolară pot ajunge oameni de succes şi că îşi pot împlini visurile.Ei sunt cei cinci absolvenți care au obținut cele mai mari medii de la liceele din Pașcani, făcând cinste unității de învățământ în care au studiat.

Deocamdată, înainte de depunerea contestațiilor există o singură medie de 10 și aceea este a elevei de la Liceul Teoretic „Miron Costin” Maria Mălina Harasim.

Următoarea medie este de 9,93 obținută de Cristiana Nicoleta Pintilie  de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”, de la profilul „Științe ale naturii”.

Pe următorul loc se poziționează Marinela Furtună, elevă la Colegiul Tehnic CF „Unirea” la profilul „Tehnician în activități economice”.

  

La Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga” cea mai mare medie a fost de 8,93, obținută de Brigita Rebeca Vacaru, ce a studiat la profilul „Organizator banqueting”.

La Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc”, Beatris Georgiana Niță, profilul „Tehnician proiectant CAD” a obținut media 7,93.

Toți cei menționați sunt șefi ai promoției 2022 la liceele unde au studiat, cu excepția elevei de la Colegiul „Mihail Sadoveanu”.

Elevii nemulțumiți de rezultate pot depune contestații în cursul zilei de astăzi, până la ora 18:00. Recultatele după contestații vor fi afișate vineri, 1 iulie.

În judeţul Iaşi s-a înregistrat o rată de promovare de 81,7%, judeţul fiind din acest punct de vedere pe locul al II-lea în ţară.

Related posts

Festivalul toamnei la Școala ”Ion Creangă” din Gâștești

Oana Cordoneanu

Expoziție ”Sub semnul lui Bachus” la Clubul Copiilor Pașcani

Răzvan Grecu

Activități de informare pentru prevenirea fenomenului de bullying la Liceul „Mihail Busuioc” (Foto)

Redacția
Încarcă...