RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Conductă de apă fisurată după asfaltările de pe 1 Decembrie!

 

Avarie la conducta de alimentare cu apă de pe strada 1 Decembrie, după ce ieri s-a turnat covorul asfaltic. Aceasta ar fi cedat din cauza vibrațiilor produse de utilajele firmei care execută lucrările.

  

 Infiltrațiile au apărut ieri, după ce s-a turnat stratul de asfalt. Pe porțiunea afectată nu a mai fost turnat asfalt, lucrările fiind sistate. Reprezentanții ApaVital au oferit astăzi o explicație:”Pe strada 1 Decembrie avem o echipă de intervenție care lucrează la remedierea unei avarii apărută la o conductă, una dintre posibilele cauze ale fisurării acesteia fiind vibrațiile produse de utilajele care asfaltează strada, în contextul în care conducta respectivă este foarte veche și are un grad pronunțat de uzură. Reparațiile la conductă se fac sub presiune, motiv pentru care nu a fost necesară întreruperea furnizării apei potabile în zonă”, susțin reprezentanții operatorului.  

Cu toate că sunt întâlnite asemenea situații, administrația locală continuă să toarne asfalt pe străzile unde nu sunt refăcute rețelele de canalizare și alimentarea cu apă.

Pe strada 1 Decembrie au avut loc multe intervenții la rețeaua stradală, lucru vizibil cu ochiul liber.    

 Odată cu implementarea proiectului european de modernizarea a rețelelor, mai mult ca sigur executanții vor interveni acolo unde s-a turnat asfalt. 

 

Related posts

Drumul european a fost inundat între Războieni şi Bălţaţi

Redacția

Inspectorii DSV încep curăţenia de vară

Redacția

Cea mai umilitoare achitare din istoria DNA Iaşi. Era vorba de dosarul cu cel mai mare prejudiciu!

Redacția
Încarcă...