NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Conducerea Primăriei promite locuri de joacă în 2015

Alegerile prezidențiale și mai ales rezultatul lor le-a adus în atenția politicienilor un segment electoral neglijat: tineretul. Speriați de puterea de mobilizare a lor prin intermediul internetului și a rețelelor de socializare, primarul Dumitru Pantazi și Viceprimarul Vasile Axinte au promis că se vor apleca mai mult la problemele tinerilor.   

În acest context, în cadrul conferinței de presă care a avut loc ieri, întrebați fiind de locurile de joacă pentru copii, atât viceprimarul cât și primarul au afirmat că în 2015 se vor amenaja astfel de spații.

„Locul de joacă de la C5 a fost desființat la cererea unor cetățeni de vârsta a treia care își doreau mai multă liniște. Avem niște oferte de prețuri pentru amenajarea unor astfel de spații, însă acest lucru se va întâmpla în anul 2015”, a promis viceprimarul Vasile Axinte.

  

Edilul a mai apreciat că locurile de joacă sunt folosite de copii și nu de tineri, însă i s-a atras atenția că aceștia fac copii, în cele mai multe dintre cazuri.

Și primarul Dumitru Pantazi a promis amenjarea unui loc de joacă în zona vale, în spatele cofetării Riama, pentru care a primit o ofertă în valoare de 8 sau 9 miliarde de lei vechi. Acesta a ținut să explice jurnaliștilor că în conformitate cu studiile sociologice pe care le deține, la Pașcani prioritare sunt străzile și nu locurile de joacă.

„Noi am echilibrat bugetul și am demarat investiții în infrastructură până acum. Toate sondajele de opinie făcute în anul 2012 au arătat că pășcănenii își doresc urgent ca străzile să fie asfaltate. Cum ar fi să ai parc de joacă, dar să ajungi până la el dând prin gropi cu mașina. Avem o ofertă pentru un loc de joacă din zona vale în valoare de 8-9 miliarde de lei vechi. Prețul mi se pare și mie mare,” a explicat primarul Pantazi.

Menționăm că anul trecut a fost distrus de actuala administrație locul de joacă dintre blocurile C4 și C5, motivând că ar fi fost construit fără a avea toate actele în regulă. Deși administrația locală a promis în repetate rânduri că acel spațiu va fi reamenajat, acesta a rămas în paragină.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Iată de ce Iaşul moare fără autostradă! Şeful firmei germane Continental: Dacă era, am fi făcut fabrică la Iaşi

Redacția

Primarul comunei Moțca a ajuns în culmea disperării! De ce a blocat accesul presei la ședința de CL?

Redacția

Modernizarea Parcului Peștișorul: frumos pe hârtie! Să vedem în teren?

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site