NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Concurs pentru ocuparea a două posturi temporar vacante din cadrul Primăriei Târgu Frumos

Primăria Târgu Frumos organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a două posturi temporar vacante din cadrul administrației locale.

Primul este pentru ocuparea funcției temporar vacante de inspector I, în cadrul Compartimentului Evidența Persoanelor din Primăria Târgu Frumos. Concursul constă în trei etape succesive:selecția dosarelor, proba scrisă și interviu.

Concursul va avea loc pe data de 27 ianuarie 2020, ora 10.00, proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi anunțate ulterior.

Condiţii de participare: – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în profil ştiinţe juridice, ştiinţe administrative, informatică sau ştiinţe economice;
– minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de execuţie de grad profesional principal.

  

Al doilea concurs este pentru ocuparea funcției de inspector I, în cadrul Compartimentului Starea Civilă.

Concursul constă în trei etape succesive:selecția dosarelor, proba scrisă și interviu.  Acesta va avea loc pe data de 28 ianuarie 2020, ora 10.00, proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi anunțate ulterior.

Condiții de participare- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în profil ştiinţe juridice, ştiinţe administrative sau ştiinţe economice;
– minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de execuţie de grad profesional asistent.

Pentru ambele examene,  dosarele de înscriere se depun în perioada 6-13 ianuarie 2020, la secretariatul comisiei de concurs.

Relații suplimentare la  tel. 0232.710.906, int. 105, e-mail: resurseumane@primariatgfrumos.ro.

Advertisements

Related posts

Variante pentru redeschiderea Spitalului la Târgu-Frumos (VIDEO)

Marius Parteni

Câştigătorii Campionatului de Tenis de la Târgu Frumos

Ema Roman

Premii pentru elevii de la Liceul Special „Moldova“ din Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...